Skip to main content

Over ons

25 jaar expertise als operator van vaste en mobiele spraak- en data netwerken.

25 jaar ervaring spreekt voor zich. In een snel veranderende markt is LCR al een kwart eeuw toonaangevend dankzij haar openheid voor innovatie en het vermogen mee te evolueren met onze partners en klanten.

Waar strikte processen de kwaliteit van onze producten garanderen, kiezen we voor direct menselijk contact in dialoog met onze klanten en partners. Geen online chat of email, maar Els, Martine of Natasja staan voor u klaar.

Neem contact op

Missie & Visie: Samen naar succes!

Wij brengen het beste uit beide werelden samen: Geniet van de voordelen die corporates hebben en zeg vaarwel tegen de frustraties die uw bedrijf ervaart tegenover traditionele telecom operators. Onze unieke service staat geheel in het teken van de groei van uw bedrijf.

Neem contact op

Maak kennis met ons team

De rijkdom van onze verschillende achtergronden en interesses, vertalen we naar een uitzonderlijke dienstverlening voor onze klanten en partners.

“De klantendienst is zeer klantgericht. De minste vraag wordt direct opgepakt door dit team. Reeds meer dan 11 jaar klant bij LCR Telecom.”

Patrick MoensTevreden klant
Operationeel verantwoordelijke

Tim

Als medebestuurder van LCR Telecom heb ik mijn sporen verdiend. Ik begon ooit als technisch support engineer in 2009 om door te groeien naar mijn huidige positie. Als een echte duizendpoot houd ik me bezig met de dagelijkse leiding van onze onderneming en ben ik betrokken bij alle aspecten van ons bedrijf.

Bij LCR Telecom houden we van duidelijke en open communicatie. Dit zowel intern met onze medewerkers als met onze klanten en partners.

Een leuk weetje over mij – Ik ben ook een trotse vader van drie kinderen! In mijn vrije tijd ontspan ik graag door klassieke muziek te spelen op mijn piano.

tel: 032 13 95 70

tverwimp@lcrtele.com

Strategie en productontwikkeling

Jan

Ik ben één van de oprichters van LCR Telecom en werk nog steeds als bestuurder samen met Tim. Met mijn jarenlange ervaring ken ik het bedrijf door en door en werk ik nu voornamelijk aan strategie en productontwikkeling.

Naast mijn werk ben ik vader van twee kinderen en een liefhebber van allerlei buitensporten zoals fietsen, lopen en zwemmen. Ik breng graag tijd door in de natuur en hou ervan om mijn eigen eten te bereiden – en het natuurlijk op te eten!

Maar wat mij echt onderscheidt is mijn passie voor het brouwen van bier. Samen met een vriend heb ik mijn eigen brouwerij opgezet en we hebben al heel wat smaakvolle brouwsels geproduceerd.

Een leuk weetje over mij – in het oogstseizoen rijd ik door de provincie Antwerpen met mijn mobiele fruitpers. Zo kan iedereen genieten van heerlijk versgeperst fruit!

tel: 032 13 95 73

jvandenbosch@lcrtele.com

Partner Manager/Support

Patrick

Ik ben de matchmaker van LCR Telecom, en ik help onze partners en hun klanten bij het vinden van de perfecte oplossing.

Met mijn jarenlange ervaring sinds 1996 ben ik trots op wat we als team hebben bereikt. Maar mijn trots gaat verder dan alleen mijn werk – ik ben ook een trotse echtgenoot en vader van een geweldige dochter.

Een leuk weetje over mij – Met maar liefst 35 jaar ervaring als waterpolo trainer- en coach  weet ik alles over deze gave sport. Maar voordat ik me in de waterpolo-wereld stortte, heb ik mijn militaire dienst vervuld bij de Genietroepen.

tel: 032 13 95 72

pvanpeteghem@lcrtele.com

Technische support en ontwikkeling

Thomas

Ik heb mijn weg gevonden naar het technische team van LCR Telecom en ben al 10 jaar lang on fire. Met mijn uitgebreide ervaring weet ik precies welke problemen en uitdagingen we vandaag de dag tegenkomen en ben ik er als 3rd level engineer en ontwikkelaar om bij te dragen aan complexe oplossingen voor onze partners en klanten.

Ik ben een meester in het vinden van de meest effectieve oplossingen, en ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken om daar te komen. Ik hou ervan om te experimenteren en nieuwe technologieën te verkennen om onze service te verbeteren.

Een leuk weetje over mij – Ik ben een ware fijnproever en kan niet weerstaan aan de verleiding van heerlijk eten. Mijn smaakpapillen worden wild bij het zien van smakelijke gerechten. Als er iets is dat mij kan verleiden, dan is het wel lekker eten!

tel: 032 13 95 76

helpdesk@lcrtele.com

Klantendienst

Els

Ik vier mijn 20-jarig jubileum als medewerkster klantendienst bij LCR Telecom en ik kan zeggen dat ik een echte specialist ben in VoIP-contracten en nummerporteringen.

Als ik niet op kantoor ben, vind je me vaak bij mijn vrienden. Ik hou van cultuur en lekker eten! Maar wat me echt gelukkig maakt, is de natuur. Niets ontspant me meer dan een wandeling in het bos met onze “plus”-hond of het kweken van onze eigen groenten in ons volkstuintje.

Mijn grootste rijkdom is mijn geringe behoefte aan “hebben”, mijn grootste droom een gelukkig leven in een eerlijke wereld.

tel: 032 13 95 95

info@lcrtele.com

Klantendienst

Martine

Ik ben een echte people-person die houdt van een goede babbel en gezelligheid! Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen en verhalen, en daarom vind ik het ook zo leuk om de complexere klantendossiers op te lossen.

Met mijn energieke en betrokken houding ben ik ook vaak te vinden op ons kantoor, waar ik me graag inzet voor een gezellige en productieve werkomgeving.

Een leuk weetje over mij – buiten mijn werk en gezin heb ik nog een andere passie.. heerlijk gezond eten! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en ingrediënten om mijn maaltijden lekker én gezond te maken.

tel: 032 13 95 95

info@lcrtele.com

Klantendienst

Natasja

Ik ben de rots in de branding van de klantendienst van LCR Telecom en werk daar al 8 jaar met veel plezier. Ik ben de go-to persoon als het gaat om het verwerken van mobiele contracten en help je graag verder, zowel telefonisch als per mail.

Mijn natuurlijke rustige aard en liefde voor meditatie maken me een meester in het efficiënt oplossen van problemen. Met veel positiviteit en een glimlach kijk ik altijd uit naar onze toekomstige samenwerking.

Een leuk weetje over mij – ik ben dol op Schotse muziek! Ik bespeel zelfs de doedelzak en kan niet wachten om mijn talent met de wereld te delen. Dus als je ooit een vrolijke deun wilt horen, weet je wie je moet bellen!

tel: 032 13 95 95

info@lcrtele.com

Technische support

Bogdan

Ik ben een trotse 21-jarige met een geweldige huisgenoot – mijn kat Freya. Samen met mijn partner in crime, Fadi, zorg ik voor de planning en beantwoord ik technische vragen van onze partners en klanten. Als het gaat om cloudtelefonie en IP-netwerking, ben ik de go-to persoon.

Maar wacht, er is meer! In mijn vrije tijd leef ik voor muziek. Ik ben zowel een elektrische gitaarvirtuoos als een getalenteerde DJ. Mijn passie voor muziek neemt me mee op reizen door verschillende genres en stijlen, en ik kan er nooit genoeg van krijgen.

Een leuk weetje over mij – ik ben geboren en getogen in Roemenië, maar toen ik 10 jaar oud was, verhuisde ik naar België. Mijn culturele achtergrond heeft me geleerd om open te staan voor nieuwe ervaringen en mensen, wat me helpt in mijn werk en in het leven.

tel: 032 13 95 76

helpdesk@lcrtele.com

Fadi Profielfoto
Technische support

Fadi

Ik ben een avontuurlijke persoon die alles in het leven wil uitproberen. Ik geniet ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken en naar muziek te luisteren.

Samen met Bogdan organiseer ik de planning en behandel ik de technische vragen van onze partners
en klanten.

Naast IP netwerking, ben ik expert op onze mobiele– en sip producten.

Een leuk weetje over mij – Ik ben afkomstig van Palestina en trotse vader van twee kinderen.

tel: 032 13 95 76

helpdesk@lcrtele.com

Bjorn profielfoto
Partnerverantwoordelijke

Bjorn

Na als business development manager bij een van de partners jaren te hebben samengewerkt met LCR, neem ik als partnerverantwoordelijke samen met Patrick de zorg op voor onze partners. Als ervaringsdeskundige begrijp ik hun vragen en uitdagingen om kmo’s de juiste antwoorden te brengen op het vlak van connectiviteit.

Een leuk weetje over mij – vliegen, varen of rijden. Ik ben graag onderweg en neem dan liefst zelf de knuppel; het roer of het stuur in handen.

tel: 032 13 95 76

helpdesk@lcrtele.com

Word jij onze nieuwe collega?

Doe hier een spontane sollicitatie!