Skip to main content

Met MS Teams kunt u nu ook eenvoudig extern bellen en efficiënt communiceren met klanten en partners met of zonder telefooncentrale

Uw organisatie is beginnen vertrouwen op samenwerkingsplatformen die alle communicatiekanalen (chat, video en spraak) combineren. En binnen de organisatie is dit geen probleem, maar hoe biedt u dezelfde gebruikerservaring als u buiten het eigen netwerk wil communiceren?

Koppel uw Unified Communication platform aan het telefonie netwerk en integreer uw telefoonnrs. in het platform met LCR.

Ik wil ook extern kunnen communiceren met MS Teams
MS Teams dienst

Voordelige en efficiënte oplossing

Dankzij MS Teams heeft u geen nood meer aan fysieke telefoonlijnen op elke locatie en worden alle communicatiemiddelen samengebracht.

Schaalbare oplossing

MS Teams is de meest schaalbare oplossing voor uw communicatie. Het benodigde aantal kanalen past u eenvoudig aan. Daarbovenop is het aanmaken van een nieuw telefoonnummer voor een nieuwe werknemer zo geregeld.

Ik wil mijn telefonie koppelen aan MS Teams

FAQ

Ik wil wel extern bellen met MS Teams, maar hoe pak ik dit aan?

Er zijn verschillende wegen naar het bellen met MS Teams afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. LCR ondersteunt elk scenario, en onze partners kunnen u hierbij begeleiden en adviseren.

Heb ik nog telefoonlijnen nodig als ik bel met MS Teams?

Je hebt enkel een internetverbinding, een telefoonnr. En een SIP account nodig.

Is MS teams geschikt voor elke omgeving?

MS Teams integreert eenvoudig pc en mobiele gebruikers. Als uw organisatie ook nog machines, DECT toestellen, faxen etc heeft, dan kan MS Teams nog steeds worden ingezet, maar dan is het gebruik van een telefooncentrale (pbx) vaak aangewezen omdat die met meer technologieën kan verbinden. Wij en onze partners kunnen u hierin perfect adviseren.

Ik wil meer vragen bekijken